Bringe tilbake vintage gjennom innovasjon-I.D. Buzz

Vi kan alle kjenne igjen campingbilen fra Volkswagen og nå ser det ut som at de gamle dager kommer tilbake, fra mote til design av ulike objekter. Volkswagen visste hvordan de skulle overraske kundene igjen ved å tilpasse den gamle bobilen til dagens trender og innføre den elektriske camper van kalt I.D. Buzz.

Bilen vil nå opp til 80 prosent batteriet på rundt 30 minutter. I.D. Buzz har blitt designet og tilpasset fremtiden ved å ha designelementer som LED-lys som gir bilen et futuristisk aspekt. Bilen er konstruert på en måte å tilbyr plass til åtte seter, og batteriene lagres under gulvet.

Du vil bli tilbudt å flate ut setene for å skape en bedre komfort og også å endre den til en MPV stil, noe som vil forvandle bilen til en hyggelig spiseplass.

På grunn av den autonome pilot-modus, kan den elektriske bilen tilby passasjerene foran muligheten til å snu seg i den andre retningen, blir rattet forvandlet til et berøringsskjerm system.

I.D. Buzz, presenteres for første gang på Detroit MORTOR Show, er basert på utvidet virkelighet som lar kunder å visualisere informasjon på en større flate. Interiøret i bilen, mer nøyaktig i midten inneholder en tablett som tillater folk å få tilgang karakteristiske elementer eksempel klima eller musikk.

Det som gjør I.D. Buzz, fra Volkswagen, forskjellig fra andre elektriske biler, er det faktum at det er som et hologram av et vintage objekt, som er tatt inn i fremtiden med et totalt nytt utseende, tilpasset nåtiden.

What makes I.D. Buzz, from Volkswagen, different from other electric cars, is the fact that it is as a hologram of a vintage object, brought into future with a total new appearance, adapted to the present times.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *